ERZURUM / AŞKALE - Hakkı Pınar Ortaokulu

Ara

2023 yılı son deneme sınavımızı uyguluyoruz.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

FİLİSTİN İÇİN DÜZENLEDİĞİMİZ KERMESE YÜKSEK KATILIM GERÇEKLEŞTİ.

Kas

Okulumuzda 100.yıl etkinlikleri kapsamında öğrenci temsilci başkanlık seçimi yapıldı.

Nis

Her ay tüm okulumuzda tüm kademelerde düzenli olarak uyguladığımız deneme sınavlarının bir yenisini daha yaptık. Öğrencilerimizin başarıya giden bu yolda adım aldım, sabrederek ve azimle devam etmesi için Hakkı Pınar Ortaokulu ailesi olarak elimizden gelen özveriyi göstermeye gayret ediyoruz.

Nis

Başarı, yapabileceğinin en iyisini yapmaktır.Başarı, kendine somut birtakım amaçlar belirleyebilmektir.

Okulumuzda 8. Sınıflara düzenli olarak yapılan deneme sınavlarının bugün bir yenisini daha yaptık. Öğrencilerimize başarıya giden bu yolda disiplinli çalışma ve hedefe odaklanmaları konusunda desteği esirgemeyen okul idaremiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları Turnuvasında  okulumuz 6/B Öğrencilerinden Zeynep Aksakal Kulamide 1. , Hiranur Çetin Pentago'da 2. olmuştur.  Okulumuzu turnuvada temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik edetiz. Ayrıca öğrencileri turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Zübeyde Güneş e teşekkürü borç biliriz.

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine liseleri tanıtmak, sınava yönelik motivasyon ve mesleki gelişim alanında bilgilendirmek amacıyla bütün 8. Sınıf öğrencilerimizi Aşkale Mesleki Teknik Lisesini ziyaret ederek okul hakkında bilgi edindik.

Mrt

Kitap okumak hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınıza fayda sağlar.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ANLAMI VE ÖNEMİ

Zorlu koşullara ve büyük kayıplara rağmen tarihe geçen bir zafer kazandığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi anlamı ve önemi geçmişten günümüze unutulmayacak izler bırakmıştır.

Kahraman Türk ordusunun Çanakkale Cephesi'nde verdiği mücadele yalnızca Türk tarihinin değil bütün dünya tarihinin akışını etkileyecek derecedeydi. Bu cephede alınan galibiyet dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş ve yüce Türk milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir.

Mrt

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUMA, ANLAMA VE YORUMLAMA DÜZEYLERİNİ YÜKSELTMEK İÇİN  HERGÜN DÜZENLİ OLARAK OKUMA SAATİ YAPILMAKTADIR.

Mrt

6 Şubat'da meydana gelen deprem tüm Türkiye' yi yasa boğdu. Hakkı Pınar Ortaokulu ve İlkolu ailesi olarak öğrencilerimiz, velilerimiz ve biz oradaki kardeşlerimizin bir nebze olsun yaralarını sarabilmek adına okulumuzda kermes düzenlerdik. Kermesimize Aşkale Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman GAZİOĞLU 'nun da katılımıyla açılışını yaptık. Toplanan paralar AFAD 'ın hesabına yatılırarak depremzedelere gönderildi.

Mrt

Öğrencilerimizin 15 tatil dönüşü sınav adaptasyonu, düzenli ders çalışabilme ve başarıyı artırabilme adına branş öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz bir toplantı düzenledi. Toplantıda tek tek öğrencilerimizin sorunları ve bu konuda yapılabilecekler hakkında kouşuldu. Her branş öğretmenimiz kendi alanında öğrencilerin nasıl disiplinli bir ders çalışma alışkanlığı kazanacağını ve başarıyı yakalayabilmesi için tavsiylerde bulundular. Son olarak da Müdür Yardımcımız İkram YERAL öğrencilere güzel temennilerde bulunarak toplantıyı bitirdi.

Mrt

OKULUMUZDA AFETE HAZIRLIK VE SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ KAPSAMINDA BÜTÜN KADEMELERDE DEPREM VE AFET VİDEOLARI İZLETİLDİ.

Geçtiğimiz haftalarda 10 ilimizde olan elim  deprem vakasından sonra okullara dönüş yapıldı. Bir çok öğrencimizde deprem korkusunu hala derinden yaşadığını farkettin ve bu kapsamda da Sivil Savunma ve Afete Hazırlık Kulübü Haftası dolayısı ile öğretmenlerimizin rehberliğinde bütün sınıflara hem psikolojik destek  verildi hem de Afad ın hazırlamıuş olduğu videoları hep birlikte izlemiş olduk. Sürecin sonuda öğrencilerimiz depreme karşı daha duyarlı ve endişelerinden bir nebze olsun kurtulduğunu gözlemlemiş olduk.

Ara

Okul olarak amaca ulaşmanın iş biriliğinde olduğunu biliyoruz. Bunun için  öğrencilerimizin başarılarını  artırma adına onları evlerinde ziyaret ediyoruz.