ERZURUM / AŞKALE - Hakkı Pınar Ortaokulu

0 (442) 415 35 19
Kıbrıs Mah. Derebeşı Sok. Aşkale/ERZURUM
Vizyon
Aşkale Hakkı Pınar Orta Okulu olarak çağın gereklerine uygun eğitimi verebilecek, uluslararası standartlara sahip modern bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
0Bilgi çağının gereklerine uygun kendini sürekli yenileyen yönetici ve öğretmenlerle Milli Eğitimin temel kanunlarına uygun nitelikli ve bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan bireyler yetişmesine katkı sağlamaktır. .
Başarılar
2011-2012 1 Özel Fen Lisesi 2 Anadolu Öğretmen Lisesi 3 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10 Anadolu Lisesi 6 Anadolu İmam Hatip Lisesi 1 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 4 Anadolu Tek. meslek Lisesi
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFER (KATI YAKIT)
Ulaşım
İL MERKEZİNE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ HER 20 DAKİKADA BİR KALKMAKTA, DEMİRYOLU VE GAR BULUNMAKTA, HAVA LİMANINA YARIM SAAT MESAFEDE
Yerleşim Yeri
İLÇEMİZ YAKLAŞIK 23000 NÜFUSLU ULAŞIM İMKANI BULUNMAKTADIR. YER ALTI MADENLERİ BAKUMUNDAN OLDUKÇA ZENGİN OLUP, SANAYİ BAKIMINDAN BİR ÇOK İLÇEDEN SANAYİSİ DAHA GELİŞMİŞTİR. ERÇİMSAN AŞKALE ÇİMENTO T.A.Ş, ABS AŞKALE ALÇI BLIK SANAYİ, AŞKALE KROM SANAYİ A.Ş. LİNYİT İŞLETMELERİ MEVCUTTUR. HAYVANCILIK VE TARIM YAYGINDIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 53 KM OLUP, OKULUMUZ İLÇE MERKEZİ KIBRIS MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR